Realigro.bg е първата световна търсачка за недвижими имоти, с която можете да преглеждате обявите за продажба на жилища в Етиопия

Имоти за продажба в Етиопия

Етиопия, в Африканския рог, е страна с назъбена територия.

Граничи на север с Еритрея, на североизток с Джибути, на изток със Сомалия, на запад със Судан и Южен Судан и на юг с Кения.

Етиопия е втората по големина африканска страна и ръстът на населението насърчава правителството да инвестира в инфраструктура и на пазара на недвижими имоти с опит да привлече чуждестранни инвеститори, които се интересуват от закупуване на имот за продажба в Етиопия.

Наскоро правителствените банки са избрали да се присъединят към финансовия пазар, но само в сектора на търговското строителство.

Ако се интересувате от преместване и търсене на имоти за продажба в Етиопия можете да намерите различни възможности, особено в нови жилищни комплекси, включително жилищни сгради; жилищни квартали, преди всичко в Адис Абеба и в околните градове; жилищни жилища и нови домашни дейности.

Най-добрите места за търсене на имоти за продажба в Етипия са Адама Сити, Дире Дауа, Аксум, Мекеле и Адис Абеба.

Град Адама е много популярен транспортен център и се намира в непосредствена близост до столицата Адис Абеба.

Дире Дъва е в източна Етиопия и е важен център за много етнически групи в страната.

Axum е много популярен сред археолозите, с останки от древни гробници и е първото християнско царство в света.

Mekelle е идеален за тези, които търсят имоти за продажба в Етиопия, тъй като той е най-големият град в северната част на Етиопия, той е икономически, културен и политически център.

Аддис Абеба е оживен бизнес център и предлага различни луксозни услуги и туристически атракции.

2005-2022 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB